Biozwembad

Chloorvrij zwemmen in kristalhelder, verwarmd water.

Het bio zwembad is de perfecte meerwaarde in uw tuin en in de zomerperiode is het een gegarandeerd zwemplezier. We kunnen een biozwembad het best omschrijven als een chloorvrij bad, dat wil zeggen dat er geen enkele schadelijke stof inzit voor de natuur of voor uzelf. Dit kunnen we realiseren door bovenop onze gewone filterinstallatie, zuurstofwater aan te maken. Dit zuurstofwater wordt aangemaakt door middel van het oorspronkelijk water dat zich in het zwembad bevindt.
Kenmerkend voor deze baden is het zachte water, maar daarnaast ook het feit dat er zich geen algen en/ of een biofilm kunnen vormen. De eenvoudigheid van de bediening dankzij de domotica, die hanteerbaar is vanop afstand, is eveneens een pluspunt.
Bij dit type kan men kiezen voor een aantal extra opties zoals: verwarming, LED- verlichting, ligzone, vloeibare afdekking ( zorgt ervoor dat er een onzichtbare film over het water wordt gelegd waardoor er geen verdamping van het water kan plaatsvinden en de warmte bewaard blijft.)

Interesse

Laat je gegevens achter en we contacteren u zo snel mogelijk terug!

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen